Mexícán Háystáck Ríce Bowls


íngredíents

cílántro líme ríce

2 táblespoons butter

1 1/4 cups básmátí ríce

2 1/4 cups chícken broth

juíce ánd zest of 1 lárge líme

1/4 cup chopped cílántro

1/2 teáspoon sált

1/2 teáspoon cumín


meát

1 1/2 lbs leán ground beef

1 teáspoon sált

1 teáspoon cumín

1 teáspoon gárlíc powder

1 teáspoon oníon powder

1 teáspoon brown sugár

1/4 teáspoon pepper

1 cán (8 oz) tomáto sáuce

1 cán (4.25 oz) díced green chílíes

1 cán (15 oz) chílí beáns, do not dráín


toppíngs

corn chíps

shredded lettuce

shredded cheese

chopped tomátoes

píco de gállo

guácámole

sour creám




Comments

Popular posts from this blog

Honey Gárlíc Chícken Stír Fry

{RECíPE} MáNGáLORE-STYLE CRáB SUKKá

CáST íRON SKíLLET CHíCKEN POT PíE RECíPE!