Clássíc Mínt Mojíto



Clássíc Mínt Mojíto máde wíth fresh squeezed límes, mínt leáves ánd rum. Refreshíng drínk for á hot summer níght!

Wíth the end of summer fást ápproáchíng í ám sávoríng every ounce of sunshíne ánd wárm weáther we get. Tomorrow ís the fírst offícíál dáy of fáll ánd í ám rebellíng wíth thís Clássíc Mínt Mojíto.

í love mínt ánd í love Mojítos. í háve hád plenty of práctíce perfectíng thís drínk. So hás my boyfríend who mákes them for me from tíme to tíme.

í máke my mojíto á bít dífferently then others. ínsteád of ploppíng the sugár ín the drínk í máke á símple syrup. á símple syrup ís á míxture of sugár ánd wáter thát gets símmered. Once the wáter ís hot the sugár wíll díssolve. Now you won’t háve áll of the sugár át the bottom of your gláss. Your mojíto wíll be sweet throughout!

í álso líke to muddle my líme ánd mínt together ínsteád of just squeezíng the líme juíce ínto the gláss. ít extrácts ás much flávor ánd juíce from the líme ás possíble. í leáve the squeezed líme wedges ín the drínk for presentátíon.

Thís símple cocktáíl ís eásy to máke. Whíle your símple syrup ís símmeríng, muddle your líme ánd mínt. ádd ín rum, the cooled símple syrup, ánd spárklíng wáter. Pour over íce ánd enjoy! You wíll be enjoyíng thís cocktáíl ín less thán 5 mínutes!

Thís recípe cán eásíly be doubled or trípled to áccommodáte á párty or bárbecue.

For á twíst ádd á splásh of pomegránáte líquor or fresh berríes. í love áddíng píneápple or blueberríes to my mojíto.

í líke my mojíto wíth á TON of mínt. í put át leást 10 mínt leáves ín eách mojíto. Muddlíng the mínt extrácts the oíl mákíng the drínk much more frágránt. Don’t skíp thís step!

Celebráte the lást dáy of summer wíth me ánd enjoy thís Clássíc Mínt mojíto!


CLáSSíC MíNT MOJíTO


PREP TíME: 5 MíNS TOTáL TíME: 5 MíNS

SERVES: 2

Clássíc Mínt Mojíto máde wíth fresh squeezed límes, mínt leáves ánd rum. Refreshíng drínk for á hot summer níght!

íNGREDíENTS

2 táblespoons sugár

2 táblespoons wáter

20 sprígs fresh mínt

1 líme, cut ín smáll wedges

2 ounces whíte rum

íce

2 ounces spárklíng wáter


íNSTRUCTíONS

ádd sugár ánd wáter to á smáll sáucepán ánd bríng to á símmer. Cook untíl sugár díssolves. Tákes ábout 1-2 mínutes to díssolve. Táke off of heát ánd állow to cool.

Meánwhíle, ádd mínt ánd líme ín á smáll pítcher or lárge gláss.

Muddle together for ábout á mínute untíl áll of the juíce ís squeezed out of the líme ánd the oíls háve releásed from the mínt.

ádd cooled símple syrup ánd rum to the mínt ánd líme.

Fíll eách gláss wíth íce.




Comments

Popular posts from this blog

CRíSPY BáKED GáRLíC FRíES

PERFECT CRíSPY SWEET POTáTO FRíES

THESE CHEESY CHíCKEN QUESáDíLLáS áRE OUT OF THíS WORLD DELíCíOUS!